Batéria Elegio

SKU: BLELEGIO

Novinka Pin it

79 

Doprava zdarma od 200€

alebo objednajte cez telefón

0233 322 912

Kuchynská Batéria Elegio s Výsuvnou Vylevkou – Modernosť a Funkčnosť v Jednom.

Unikátna Kuchynská Batéria Elegio

Kuchynská batéria Elegio s elegantným povrchom je dokonalou kombináciou moderného dizajnu a praktickosti. Vyrobená z mosadze, zaručuje odolnosť a spoľahlivosť na dlhé roky. Keramická hlavica s priemerom 40 mm zaisťuje plynulý chod a presnú reguláciu prúdu vody.

Multifunkčná Vylevka

Špirálová vylevka je nielen otočná o 360°, ale aj výsuvná, čo výrazne uľahčuje umývanie riadu a plnenie veľkých hrncov. Dvojfunkčná sprchová hlavica umožňuje ľahko zmeniť typ prúdu vody, vďaka čomu je táto batéria mimoriadne univerzálna

Odolná a Trvácna

Batéria Elegio má tepelne odolný povrch, ktorý zaručuje jej trvanlivosť a estetický vzhľad na dlhú dobu. Vďaka použitiu kvalitných materiálov je batéria tiež odolná voči mechanickému poškodeniu a poškriabaniu.

Jednoduchá Inštalácia

Inštalácia batérie Elegio je jednoduchá a intuitívna. Všetko, čo potrebujete na montáž, je súčasťou balenia vrátane montážnej sady, tesnení a hadíc na pripojenie batérie, ktoré sú súčasťou balenia zdarma. Štandardný montážny otvor 35 mm sa hodí na väčšinu drezov, čo umožňuje bezproblémovú inštaláciu.

Technické Špecifikácie:

Materiál: Mosadz
Hlavica: Keramická 40 mm
Montážny otvor: Štandardný 35 mm
Otočná vylevka: 360°
Výsuvná vylevka: Áno
Dvojfunkčná sprchová hlavica: Dva typy prúdu vody
Celková výška: 53,5 cm
Výška k vylevke: 17 cm
Dosah vylevky od stredu batérie: 24,5 cm

Produkt je dodávaný s 5-ročnou zárukou, ktorá vám poskytuje dodatočnú istotu a dôveru v kvalitu.

Obsah Sady:

Kuchynská batéria Elegio
Montážna sada
Tesnenia
Hadice na pripojenie (zdarma)

Moderný Dizajn pre Vašu Kuchyňu

Kuchynská batéria Elegio je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si cenia moderný dizajn a funkčnosť. Jej elegantné prevedenie a praktické riešenia z nej robia perfektný doplnok pre akýkoľvek interiér, pridávajúc unikátny charakter a štýl.