Batéria Pura

SKU: BLPURA

Novinka Pin it

79 

Doprava zdarma od 200€

alebo objednajte cez telefón

0233 322 912

Kuchyňská batéria Pura – sofistikovaný dizajn a maximálna funkčnosť

Nový štandard vo vašej kuchyni

Predstavujeme podokennú kuchynskú batériu Pura – dokonalú kombináciu sofistikovaného dizajnu a bezkonkurenčnej funkčnosti, ktorá zmení vašu každodennú rutinu. Ak plánujete renováciu kuchyne, výber tejto batérie je investíciou do pohodlia, štýlu a trvácnosti na dlhé roky.

Dokonalosť v každom detaile

Elegantný povrch našej batérie nielenže zaujme svojím luxusným vzhľadom, ale poskytuje aj bezkonkurenčnú odolnosť voči zafarbeniu a teplu. Vďaka tomu bude vaša kuchyňa vždy pôsobiť sviežo a moderne, bez ohľadu na intenzitu používania. Povrchová úprava podokennej batérie je tiež symbolom elegancie, ktorá dodá každému interiéru šarm.

Inovatívny dizajn – pohodlie na dosah ruky

Mimoriadne premyslený dizajn batérie vyrobený z mosadze zaručuje jej trvácnosť a odolnosť voči korózii, zatiaľ čo keramická hlava zabezpečuje plynulé a presné ovládanie prúdu vody. Otočný výtok o 360 stupňov vám umožní voľne manipulovať s vodou, čo je mimoriadne užitočné pri umývaní veľkých riadov alebo oplachovaní zeleniny.

Vďaka sklopnému výtoku je batéria ideálna na inštaláciu pod okno – stačí ju sklopiť počas otvárania okna, čím sa eliminuje problém kolízie s okenným rámom. Takéto riešenie vám umožní plne využiť pracovný priestor v kuchyni, čím vaše každodenné aktivity budú jednoduchšie a pohodlnejšie.

Jednoduchá inštalácia – pripravená na použitie za pár minút

Inštalácia batérie je navrhnutá tak, aby bola rýchla a intuitívna. V sade nájdete všetko, čo potrebujete: batériu, súpravu upevňovacích prvkov, tesnenia a hadice na pripojenie – všetko, čo potrebujete na to, aby ste si mohli hneď užívať svoju novú batériu vo vašej kuchyni. Štandardný montážny otvor s veľkosťou 35 mm robí inštaláciu jednoduchou a bezproblémovou.

Technické špecifikácie

Materiál: vysoko kvalitná mosadz
Hlava: keramická – pre presné ovládanie prúdu
Otočný výtok: 360°
Sklopný výtok: ideálny na inštaláciu pod okno
Výška batérie: 340 mm
Dosah výtoku: 215 mm od stredu batérie
Montážny otvor: 35 mm

Produkt je dodávaný s 5-ročnou zárukou, ktorá vám poskytuje dodatočnú istotu a dôveru v kvalitu.

Perfektná batéria pre vašu kuchyňu

Keď si vyberiete našu podokennú kuchynskú batériu Pura, získate produkt, ktorý kombinuje moderný dizajn s výnimočnou praktickosťou. Táto batéria nielenže uľahčí vaše každodenné úlohy, ale dodá vašej kuchyni jedinečný charakter. Vďaka svojej trvácnosti a elegancii sa batéria stane neoddeliteľnou súčasťou vášho domova na mnoho rokov.

Neváhajte! Objednajte si teraz a objavte, koľko výhod vám dobre navrhnutá kuchyňa môže priniesť.