Batéria Urba

SKU: BLURBA

Novinka Pin it

89 

Doprava zdarma od 200€

alebo objednajte cez telefón

0233 322 912

Kuchynská batéria Urba – Moderná funkčnosť

Elegancia a efektivita pre každodenné použitie

Obohaťte svoju kuchyňu o kuchynskú batériu Urba v štýlovej povrchovej úprave. Táto batéria je kombináciou moderného dizajnu a výnimočnej funkčnosti, ktorá zjednoduší a spríjemní každodenné kuchynské úlohy. Urba je perfektnou voľbou pre tých, ktorí si cenia eleganciu a spoľahlivosť.

Povrchová úprava – štýl a trvanlivosť

Batéria Urba prináša do vašej kuchyne moderný, sofistikovaný vzhľad. Jej povrchová úprava je odolná voči teplu, čo zaručuje trvácnosť a bezchybný vzhľad po dlhé roky. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú estetické a funkčné riešenie pre svoju kuchyňu.

Výsuvný výtok a dvojfunkčná sprška – všestrannosť a pohodlie

Batéria Urba je vybavená výsuvným výtokom a dvojfunkčnou sprškou, ktorá poskytuje maximálnu slobodu pohybu a komfort pri práci v kuchyni. Možnosť výberu medzi dvoma typmi prúdu vody vám umožní prispôsobiť používanie batérie rôznym úlohám – od jemného oplachovania po intenzívne umývanie. Vďaka tomu je Urba neoceniteľným nástrojom na každodenné kuchynské práce.

Jednoduchá inštalácia a kompletná sada

Inštalácia batérie Urba je rýchla a jednoduchá vďaka pribalenému montážnemu setu, ktorý obsahuje všetko, čo potrebujete: batériu, montážny set, tesnenia a hadice na pripojenie zdarma. S montážnym otvorom štandardnej veľkosti 35 mm je batéria kompatibilná s väčšinou umývadiel, čo umožňuje jednoduchú inštaláciu a rýchle používanie vášho nového zariadenia.

Technické špecifikácie:

Hlava: Keramická
Montážny otvor: Štandardný 35 mm
Dvojfunkčná sprška: Dva typy prúdu vody
Výsuvný výtok
Celková výška: 45 cm
Výška k výtoku: 24,3 cm
Dosah výtoku: 25 cm od stredu batérie

Produkt je dodávaný s 5-ročnou zárukou, ktorá vám poskytuje ďalšiu istotu a dôveru v kvalitu.

Perfektná voľba pre modernú kuchyňu

Kuchynská batéria Urba je ideálnym riešením pre moderné kuchyne, ktoré vyžadujú štýl aj funkčnosť. Vďaka výsuvnému výtoku, dvojfunkčnej sprške a elegantnej čiernej povrchovej úprave splní Urba očakávania aj tých najnáročnejších používateľov. Vyberte si batériu Urba a užívajte si bezkonkurenčný komfort a eleganciu každý deň!