Batéria Livio

SKU: BLLIVIO

Novinka Pin it

109 

Doprava zdarma od 200€

alebo objednajte cez telefón

0233 322 912

Kuchynská Batéria Livio s Výsuvným Výtokom

Klasická Elegancia a Moderná Funkčnosť

Pridajte do svojej kuchyne nádych elegancie a funkčnosti s kuchynskou batériou Livio v elegantnej povrchovej úprave. Táto batéria je dokonalou kombináciou klasického štýlu a moderných funkcií, ktoré uľahčia a spríjemnia každodenné kuchynské úlohy. Livio je batéria, ktorá ohromí svojím vzhľadom a zaručí spoľahlivosť na roky.

Luxus a Trvanlivosť v Jednom

Perfektná povrchová úprava je synonymom luxusu a elegancie. Batéria Livio nielenže vyzerá skvelo, ale je aj odolná voči poškriabaniu a teplu. Vďaka tomu si jej povrch dlho zachováva dokonalý lesk, čo z nej robí výbornú voľbu pre náročných používateľov, ktorí si cenia estetiku a trvácnosť.

Výsuvný a Otočný Výtok – Univerzálnosť v Každej Kuchyni

Batéria Livio je vybavená výsuvným výtokom a otočným dizajnom o 360°, čo poskytuje úplnú voľnosť pohybu a komfort. Či už umývate veľké riady, plníte hrnce alebo oplachujete zeleninu, táto funkčnosť uľahčuje a zrýchľuje každú úlohu.

Rýchla a Jednoduchá Inštalácia – Všetko v Jednej Sade

Inštalácia batérie Livio je rýchla a bezproblémová vďaka priloženej inštalačnej súprave, ktorá obsahuje všetko potrebné: batériu, montážnu sadu, tesnenia a hadice na bezplatné pripojenie. Štandardný 35mm montážny otvor zaručuje, že batéria je kompatibilná s väčšinou umývadiel, čo umožňuje jednoduchú inštaláciu a rýchle používanie vášho nového zariadenia.

Technické Špecifikácie:

Materiál: Mosadz
Hlavica: Keramická
Montážny otvor: Štandardný 35 mm
Otočný výtok: 360°
Výška batérie: 435 mm
Dosah výtoku: 210 mm
Produkt sa dodáva s 5-ročnou zárukou, ktorá vám poskytuje dodatočnú istotu a dôveru v kvalitu.

Dokonalá Voľba pre Každú Kuchyňu

Kuchynská batéria Livio je výbornou voľbou pre tých, ktorí hľadajú eleganciu, trvácnosť a funkčnosť v jednom produkte. Vďaka výsuvnému výtoku, otočnému dizajnu a dokonalej povrchovej úprave táto batéria splní očakávania aj tých najnáročnejších používateľov. Vyberte si batériu Livio a užívajte si štýlovú a funkčnú kuchyňu každý deň!