Batéria Elegante

SKU: BLELEGANTE

Novinka Pin it

109 

Doprava zdarma od 200€

alebo objednajte cez telefón

0233 322 912

Kuchynská Batéria Elegante s Výsuvným Výtokom

Luxus a Funkčnosť v Jednom

Prineste do svojej kuchyne dotyk luxusu s kuchynskou batériou Elegante v úchvatnej povrchovej úprave. Je to dokonalá kombinácia elegancie a modernej funkčnosti, ktorá spraví vašu kuchyňu praktickou aj štýlovou. Batéria Elegante je voľbou pre tých, ktorí si cenia kvalitu, odolnosť a výnimočný dizajn.

Dokonalá Povrchová Úprava – Luxus, ktorý Naplní Vašu Kuchyňu

Povrchová úprava batérie Elegante dodáva vašej kuchyni luxusný dotyk, ktorý priťahuje pozornosť a podčiarkuje váš jedinečný štýl interiéru. Povrchová úprava je odolná voči teplu a poškriabaniu, čím si batéria zachováva svoj dlhodobý lesk a eleganciu. Táto batéria nielen vyzerá úžasne, ale je aj extrémne odolná a ľahko sa udržiava.

Výsuvný Výtok a Otočný Dizajn – Pohodlie a Univerzálnosť

Batéria Elegante je vybavená výsuvným výtokom a otočným výtokom o 360°, čo poskytuje úplnú voľnosť pohybu a pohodlie. Či už umývate veľké riady alebo oplachujete zeleninu, táto funkčnosť uľahčuje každú úlohu. Ručná sprcha s dvoma funkciami ponúka dva typy prúdu vody, ktoré je možné prispôsobiť vašim aktuálnym potrebám – od jemného oplachovania až po intenzívne umývanie.

Jednoduchá Inštalácia – Kompletná Sada

Inštalácia batérie Elegante je rýchla a bezproblémová. Nájdete tu všetko potrebné na inštaláciu: batériu, montážnu súpravu, tesnenia a hadice na pripojenie batérie, ktoré dostanete zadarmo. Štandardný 35mm montážny otvor zaručuje, že batéria bude vhodná pre väčšinu umývadiel, čo uľahčuje inštaláciu.

Technické Špecifikácie:

Materiál: Mosadz
Hlavica: Keramická
Montážny otvor: Štandardný 35 mm
Typy prúdu: Dva (koncentrovaný, rozptýlený)
Otočný výtok: 360°
Celková výška: 485 mm
Dosah výtoku od stredu batérie: 220 mm
Produkt sa dodáva s 5-ročnou zárukou, ktorá vám poskytuje dodatočnú istotu a dôveru v kvalitu.

Dokonalá Voľba pre Moderné Kuchyne

Kuchynská batéria Elegante v zlatej povrchovej úprave je ideálnym riešením pre moderné kuchyne, ktoré potrebujú štýl aj funkčnosť. Výsuvný výtok, otočný dizajn a ručná sprcha s dvoma funkciami zaručujú pohodlie pri používaní, zatiaľ čo elegantná a dokonalá povrchová úprava dodáva každej kuchyni nádych luxusu. Vyberte si batériu Elegante a užívajte si luxus a pohodlie každý deň!