Batéria Valore

SKU: BLVALORE

Novinka Pin it

81 

Doprava zdarma od 200€

alebo objednajte cez telefón

0233 322 912

Kuchynská Batéria Valore – Flexibilný Výtok

Kombinácia Štýlu a Funkčnosti

Zoznámte sa s kuchynskou batériou Valore, ktorá je dokonalou kombináciou moderného dizajnu a bezkonkurenčnej funkčnosti. Vytvorená pre tých, ktorí chcú zvýšiť štandardy svojej kuchyne, pokiaľ ide o estetiku a praktickosť. Batéria Valore nie je len nástrojom, ale aj elegantným doplnkom, ktorý upúta pozornosť.

Výnimočný Dizajn

Kuchynská batéria Valore sa vyznačuje elegantnou povrchovou úpravou, ktorá prináša do kuchyne moderný vzhľad a eleganciu a dokonale sa hodí k rôznym štýlom interiéru.

Odolná Konštrukcia

Vyrobená z vysoko kvalitnej mosadze, ktorá zaručuje odolnosť a ochranu proti korózii. Keramická hlavica zaisťuje dlhú životnosť a bezproblémovú prevádzku aj pri častom používaní.

Bezkonkurenčná Funkčnosť

Flexibilný výtok vám umožňuje voľne manipulovať s prúdom vody, čo uľahčuje umývanie veľkých riadov a oplachovanie ovocia a zeleniny. Otočný výtok o 360° vám poskytuje plnú slobodu pohybu, čo je ideálne pre väčšie drezy. Povrchová úprava odolná voči teplu a škvrnám udržuje elegantný vzhľad po mnoho rokov.

Jednoduchá Inštalácia

Batéria Valore bola navrhnutá s ohľadom na jednoduchosť inštalácie. Súčasťou balenia je všetko potrebné pre inštaláciu: batéria, montážna sada, tesnenia a hadice na pripojenie zadarmo.

Technické Špecifikácie

Celková výška: 465 mm
Dosah výtoku od stredu batérie: 230 mm
Štandardný montážny otvor: 35 mm
Výsuvná sprška s flexibilnou hadicou
Produkt je dodávaný s 5-ročnou zárukou, ktorá vám poskytuje dodatočnú istotu a dôveru v kvalitu.

Riešenia pre Náročných

Kuchynská batéria Valore je odpoveďou na potreby najnáročnejších používateľov. Jej flexibilný výtok zjednodušuje každodenné úlohy, čím robí umývanie riadu rýchlejším a efektívnejším. Jej elegantný dizajn a odolná konštrukcia z nej robia ideálnu voľbu pre každého, kto plánuje renováciu kuchyne.

Prečo sa Model Valore Osvědčí vo Vašej Kuchyni?

Keď si vyberiete kuchynskú batériu Valore, investujete do produktu, ktorý kombinuje moderný štýl, spoľahlivosť a funkčnosť. Je to ideálne riešenie pre tých, ktorí si cenia estetiku aj praktické riešenia v kuchyni. Batéria Valore urobí z vašej kuchyne miesto, kde sa dizajn stretáva s pohodlím používania.

Objednajte si ju teraz a užite si bezkonkurenčnú kvalitu a eleganciu vo vašej kuchyni!