Batéria Silvano

SKU: BLSILVANO

Novinka Pin it

62 

Doprava zdarma od 200€

alebo objednajte cez telefón

0233 322 912

Kuchynská Batéria Silvano s Výsuvným Výtokom – Štýl a Odolnosť v Jednom

Elegancia Kameňa, Odolnosť Mosadze

Kuchynská batéria Silvano je dokonalou kombináciou prírodnej elegancie a spoľahlivej odolnosti. Vyrobená z vysoko kvalitnej mosadze, vyznačuje sa mimoriadnou odolnosťou voči poškodeniu a dlhou životnosťou. Jej povrchová úprava prináša jedinečný nádych do kuchyne, ktorý sa dokonale hodí do moderných aj klasických interiérov.

Výsuvný Výtok – Všestrannosť, Ktorú si Zamilujete

Vďaka výsuvnému výtoku ponúka batéria Silvano nevídanú slobodu pohybu a funkčnosť. Umývanie veľkých hrncov, oplachovanie zeleniny alebo plnenie vysokých nádob bude rýchle a jednoduché. Dosah výtoku 22 cm poskytuje plný komfort a efektívnosť pri každodenných činnostiach.

Otočný Výtok o 360° – Praktickosť pre Každodenné Použitie

Batéria Silvano je vybavená otočným výtokom o 360°, čo ju robí ideálnou pre akýkoľvek typ drezu, či už jednoduchého alebo dvojitého. Táto funkcia vám umožňuje voľne využívať celú oblasť drezu, čo robí každodenné kuchynské úlohy pohodlnejšími a menej časovo náročnými.

Odolná Voči Vysokým Teplotám a Zafarbeniu – Krása na Dlhé Roky

Vďaka pokročilému povrchovému náteru je batéria Silvano odolná voči vysokým teplotám a zafarbeniu, čo zaručuje jej bezchybný vzhľad po mnoho rokov. Povrchová úprava nielen pridáva eleganciu, ale aj účinne maskuje prípadné škvrny, čo udržiava vašu kuchyňu v nepoškvrnenom stave.

Jednoduchá Inštalácia – Pripravená na Použitie Behom Chvíle

Inštalácia batérie Silvano je mimoriadne jednoduchá a rýchla. Vďaka štandardnému montážnemu otvoru s priemerom 35 mm a kompletnému montážnemu setu je inštalácia bezproblémová. Súčasťou balenia je všetko potrebné, aby vaša nová batéria začala slúžiť takmer okamžite.

Technické Špecifikácie:

Materiál: mosadz
Hlavica: keramická
Montážny otvor: štandardný 35 mm
Otočný výtok: 360°
Výsuvný výtok: áno
Povrchová úprava: odolná voči teplu a škvrnám
Výška batérie: 30 cm
Dosah výtoku od stredu batérie: 22 cm

Produkt je dodávaný s 5-ročnou zárukou, ktorá vám poskytuje dodatočnú istotu a dôveru v kvalitu.

Obsah Sady:

Kuchynská batéria Silvano
Montážna sada
Tesnenia
Závažia
Hadice na pripojenie (zadarmo)

Batéria Silvano – Prírodná Krása a Funkčnosť Vyberte si batériu Silvano a uvidíte, ako môže prírodou inšpirovaná elegancia ísť ruka v ruke s funkčnosťou. Dodá vašej kuchyni nielen jedinečný štýl, ale aj praktické riešenia, ktoré vám uľahčia každodenný život. Užite si krásu, odolnosť a pohodlie s batériou Silvano – ideálnou voľbou pre náročných používateľov.