Batéria Primo

SKU: BLPRIMO

Novinka Pin it

50 

Doprava zdarma od 200€

alebo objednajte cez telefón

0233 322 912

Primo Kuchynská Batéria – Vysoký Otočný Výtok, Leštený Chróm

Kombinácia Elegancie a Spoľahlivosti

Objavte kuchynskú batériu Primo, ktorá kombinuje moderný dizajn s pokročilou funkčnosťou. Ideálna pre tých, ktorí chcú zvýšiť štandard svojej kuchyne, a to nielen z hľadiska estetiky, ale aj pohodlia. Batéria Primo je perfektnou voľbou pre každú kuchyňu, ktorá kombinuje štýlový vzhľad s každodennou funkčnosťou.

Výnimočný Dizajn

Kuchynská batéria Primo sa vyznačuje vysoko lesklým chrómovým povrchom, ktorý dodáva vašej kuchyni moderný a elegantný vzhľad, pričom je aj vysoko praktická. Chróm je odolný voči zafarbeniu, čo zaručuje dlhodobý, bezchybný vzhľad, ktorý je jednoduché udržiavať.

Robustná Konštrukcia

Batéria je vyrobená z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaisťujú odolnosť a odolnosť voči korózii. Keramická kartuša s priemerom 35 mm zaručuje spoľahlivosť a dlhú životnosť, umožňuje plynulú a presnú reguláciu prietoku vody.

Pokročilá Funkčnosť

Otočný výtok s 360° umožňuje plnú slobodu pohybu, čo je veľmi praktické pri umývaní veľkých riadov a čistení vo veľkých drezách.
Vymeniteľný 24 mm prevzdušňovač znižuje spotrebu vody a zároveň zvyšuje jej efektivitu, čo vedie k úsporám a ekologickému využitiu.

Jednoduchá Inštalácia

Batéria Primo je navrhnutá pre jednoduchú inštaláciu. Balenie obsahuje všetko potrebné na montáž: batériu, montážnu sadu a hadice na pripojenie. Proces inštalácie je rýchly a bezproblémový, čo vám umožní užívať si novú batériu takmer okamžite.

Technické Špecifikácie

Montážny otvor: štandardný 35 mm
Celková výška: 25 cm
Dosah výtoku od stredu batérie: 19 cm

Produkt je dodávaný s 5-ročnou zárukou, ktorá poskytuje dodatočnú istotu a záruku kvality.

Perfektné Riešenie Pre Vašu Kuchyňu

Kuchynská batéria Primo je vynikajúcim riešením pre tých, ktorí hľadajú štýlový a praktický prvok do svojej kuchyne. Jej vysoký otočný výtok a pokročilá funkčnosť z nej robia ideálnu voľbu pre každú modernú kuchyňu.

Prečo sa Model Primo Osvetčí Vo Vašej Kuchyni

Výberom kuchynskej batérie Primo investujete do produktu, ktorý kombinuje moderný dizajn, spoľahlivosť a praktickosť. Je to perfektné riešenie pre tých, ktorí si v kuchyni cenia estetiku aj funkčnosť. Batéria Primo spraví vašu kuchyňu nielen krásnou, ale aj pohodlnou na používanie.

Objednajte teraz a užívajte si eleganciu a funkčnosť vo vašej kuchyni!