Batéria Vegas

SKU: BLVEGAS

89 

Doprava zdarma od 200€

alebo objednajte cez telefón

0233 322 912

Popis

Kuchynská batéria VEGAS – dotyk luxusu každý deň vo Vašej kuchyni

Bateria kuchenna VEGAS

Nechajte svoju kuchyňu zažiariť s kuchynskou batériou VEGAS, v ktorej sa moderný dizajn snúbi so spoľahlivou funkčnosťou.

Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si cenia pohodlie aj estetiku. Výsuvná výlevka umožňuje dosiahnuť do najvzdialenejších kútov drezu a po čistení sa automaticky vráti do štandardnej polohy. Vďaka tomu je údržba drezu jednoduchá a nemusíte sa obávať ťažko prístupných miest.

 

Matná povrchová úprava batérie VEGAS účinne odoláva odtlačkom prstov a škvrnám od vody, čím zaručuje dlhodobo neporušený vzhľad.

Vaša kuchyňa bude vždy žiariť čistotou a eleganciou. Srdcom batérie VEGAS je odolná keramická hlavica, ktorá zaručuje hladký a bezproblémový chod.

Je to investícia do kvality, na ktorú sa môžete spoľahnúť dlhé roky a nemusíte sa obávať úniku vody. VEGAS ponúka dva typy prúdu: klasický na každodenné úkony a intenzívny sprchový na účinné oplachovanie.

Ergonomicky umiestnené tlačidlo na hornej časti výlevky umožňuje rýchle a jednoduché prepínanie medzi jednotlivými režimami. Batéria VEGAS je nielen praktickým riešením, ale aj výrazom moderného štýlu.

Jej avantgardný dizajn podčiarkne charakter Vašej kuchyne a dodá jej jedinečný šarm. S batériou VEGAS premeníte každodenné kuchynské práce na potešenie.

 

Je to zariadenie, ktoré vám nielen uľahčí prácu, ale aj dodá vašej kuchyni luxus. Na batériu VEGAS poskytujeme 2-ročnú záruku, pretože vieme, že splní všetky Vaše očakávania a bude vám s radosťou slúžiť. Už nečakajte! Objavte jedinečnú funkčnosť a štýl s kuchynskou batériou VEGAS – Vaša kuchyňa si zaslúži to najlepšie!